fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Nieuw schoolplein

Gezocht: sponsoren aankleding nieuwe schoolplein door bedrijven

Wij zijn op zoek naar sponsoren voor ons schoolplein. De basis voor het speelplein is gelegd, dit kunt u zien op bovenstaande foto's. 

Daarnaast hebben de kinderen van groep 5 – 8 een heel leuk plan gemaakt om naast de toestellen te komen tot meer beweging gedurende de dag, in het schoolgebouw, maar ook gebruikmakend van het plein. Ideeën die zij ingetekend hadden voor een wedstrijd van Jantje Beton, die ze helaas niet gewonnen hebben, waren:

  • Een letter- en cijferdoolhof: struiken op het plein, waardoor er én meer groen op het plein is én ze reken- en taalopdrachten leerzaam buiten kunnen doen én waarachter ze zich tijdens de pauze kunnen verstoppen.
  • Een hinkelbaan slingerend over het plein in de vorm van een bloem met de getallen van 1 – 100
  • Een groot rood en groen vak, waarbij ze cognitieve opdrachten middels het spel ren je rot kunnen doen
  • Een sprintbaan over het plein
  • Een vak met alle letters van het alfabet, waar hinkelend, springend en gooiend met een bal taalopdrachten gedaan kunnen worden
  • Een klimmuur

 

Zoals u begrijpt hebben we hier geld voor nodig, de kinderen op school hebben door middel van het zetten van 50.000.000 stappen geld bij elkaar gelopen, maar dat is niet genoeg voor alle wensen die er zijn. Mocht één van bovenstaande ideeën u aanspreken, dan hopen we op uw financiële steun! We zullen ervoor zorgen dat uw sponsoring niet ongemerkt voorbij zal gaan. Wilt u ons sponsoren, dan kunt u een mail sturen naar Renate Vliet, directeur De Bouwsteen, r.vliet@csgdewaard.nl