fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Buitenschoolse opvang

Wij hebben twee partners waarmee we goed samenwerken én, heel uniek, die ook met elkaar samenwerken.

Kidspalace zit tegenover onze school, zij vangen al jarenlang kinderen op van onze school.
Op Kidspalace willen wij graag dat kinderen de buitenschoolse opvang als vrije tijd ervaren. Na een drukke schooldag hebben kinderen behoefte aan ontspanning. Even alle indrukken verwerken om daarna rustig naar huis te gaan.

Op school komt er veel op kinderen af.  Bij ons op de buitenschoolse opvang krijgen ze daarom alle ruimte om op adem te komen. Gezellig samen wat drinken en vertellen over hoe de dag is geweest. Onze pedagogisch medewerkers luisteren graag naar alle avonturen. Daarna kunnen de kinderen zelf kiezen aan welke activiteiten ze willen meedoen. Een spelletje spelen? Even naar buiten met de andere kinderen? Meedoen aan een activiteit? Alles is mogelijk. En ben je te moe? Dan lees je toch lekker een boek of doe je even helemaal niets. Bij ons is overal ruimte voor. Ook voor de kinderen die zich een tijdje terug willen trekken en een momentje uit de drukte willen zijn.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.kidspalace.nl
U kunt ook een mail sturen naar info@kidspalace.nl

 

Kivisport “Alle kinderen moeten kunnen sporten”
Een mooi uitgangspunt dat wij al langere tijd nastreven. ‘Lekker in je vel’, daar willen we aan bijdragen door de kinderen te stimuleren te bewegen.

De huidige tijd is anders dan vroeger, buitenspelen en sport zijn geen vanzelfsprekendheid meer en kinderen zitten nu eenmaal al op jonge leeftijd vaak en lang achter computers, tablets en smartphones. Hoe bevoorrecht zijn wij dan als organisatie dat wij via de sport een bijdrage mogen leveren aan gezond opgroeien? Wij blijven constant bezig om nieuwe partners te vinden, die via hun vereniging of organisatie kunnen helpen om ons sportaanbod zo gevarieerd mogelijk te houden.

Het sport- en spelaanbod
De kinderen krijgen bij Kivisport de gelegenheid bij verschillende verenigingen of sportscholen te sporten. Ook hebben wij de mogelijkheid om op de BSO-locaties te sporten. Het voordeel van het sporten bij verenigingen of sportscholen is dat wij de kansen bieden om ervaringen te beleven en interesses te creëren voor de voor hen nog onbekende sport. Daarvoor hebben wij onze eigen sportmensen in dienst. 

Onze locatie is gevestigd bij VV 's-Gravendeel
Schenkeltje 7c
3295 KK 's-Gravendeel

Voor meer informatie kunt u terecht op:
https://www.kivido.nl/page/125
U kunt ook een mail sturen naar info@kivido.nl