fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Geleding

De medezeggenschapsraad bestaat uit 8 leden. 
 
Namens de ouders:

Voorzitter Bas Bramer

Mijn naam is Bas Bramer. Getrouwd met Nathalie en trotse vader van drie kinderen. Ik woon sinds zeven jaar in ons prachtige kildorp. Onze oudste, Lynn, zit in groep 3 en Sacha in groep 1 op De Bouwsteen. In het dagelijks leven ben ik senior sales consultants bij Yacht, een
onderdeel van de Randstadgroep. Hier ben ik voor finance verantwoordelijk voor eenaantal ministeries.
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in hoe bestuurlijke organen werken en acteren. Zo ben ik lid geweest van de kerkenraad, bestuurslid geweest bij de scouting en heb diverse vrijwilligers rollen gehad.
Mijn reden om mij op te geven voor de medezeggenschapsraad is dat ik mijn nauw betrokken voel bij de organisatie, kwaliteit en invulling van het onderwijsprogramma voor, onder andere, mijn dochter. Mijn verwachting wat ik bij kan dragen aan deze Medezeggenschapsraad is een combinatie van mijn bedrijfskundige kennis, oprechte interesse en gezond verstand. Samenvattend: ik heb er zin in!

 

 

 

Arco Bijl

Mijn naam is Arco Bijl, ik ben getrouwd met Claudia. Niek zit inmiddels op het VO en Fien zit in groep 8. Tot nu toe hebben ze een hele fijne schooltijd op CSG De Bouwsteen gehad. Dit gun ik alle leerlingen!

Ik werk als Supply Chain Manager bij GrassValley in Breda. Een mooi bedrijf dat wereldwijd ervoor zorgt dat we de mooiste (TV)beelden kunnen zien op onze beeldschermen waar en wanneer we maar willen. Dagelijks ziet iedereen deze beelden, maar weinig mensen weten dat deze met een Nederlandse camera worden gemaakt.

Sinds een paar jaar ben ik lid van de MR. Zo wil ik ook “mijn steentje” bijdragen aan de positieve ontwikkelingen van de school. Ik hoop dat u contact met ons opneemt als u een onderwerp heeft waarvan u vindt dat het door de medezeggenschapsraad behandeld moet worden. Bij het meedenken en praten over het schoolbeleid hoop ik zoveel mogelijk de stem van ouders te kunnen laten horen.

 

 

 

Femmy Meenhorst

Mijn naam is Femmy Meenhorst en ik ben moeder van Floris (groep 6) en Femke (3 jaar). Samen met mijn man Peter Laheij wonen we sinds 2016 in Mookhoek op een paar kilometer van ’s Gravendeel, in een heerlijk rustige omgeving. In het dagelijks leven werk ik als kwaliteitsadviseur in het Albert Schweitzer ziekenhuis en ben ik tevens projectleider bij de regionale oncologie netwerken.

In mijn werk streef ik ernaar om processen te optimaliseren voor de best denkbare zorg voor onze patiënten. Voor de bouwsteen wil ik mij inzetten om het beste onderwijs voor onze kinderen te creëren. Daarom heb ik mij aangemeld om zitting te nemen in de medezeggenschapsraad. Kleine verbeteringen kunnen een groot verschil maken.

Heb je vragen over de MR of zit je ergens mee, schroom niet om contact op te nemen.

 

 

 

Brenda Vliege

 

 

Namens het team:
Willy Koster

Marcelle Nieuwstraten

Annemarie Oskam

Ed Meerburg