fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Geleding

De medezeggenschapsraad bestaat uit 8 leden. 
 
Namens de ouders:

Voorzitter Bas Bramer

Mijn naam is Bas Bramer. Getrouwd met Nathalie en trotse vader van drie kinderen. Ik woon sinds zeven jaar in ons prachtige kildorp. Onze oudste, Lynn, zit in groep 4 en Sacha in groep 2 op De Bouwsteen. In het dagelijks leven ben ik senior sales consultants bij Yacht, een
onderdeel van de Randstadgroep. Hier ben ik voor finance verantwoordelijk voor eenaantal ministeries.
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in hoe bestuurlijke organen werken en acteren. Zo ben ik lid geweest van de kerkenraad, bestuurslid geweest bij de scouting en heb diverse vrijwilligers rollen gehad.
Mijn reden om mij op te geven voor de medezeggenschapsraad is dat ik mijn nauw betrokken voel bij de organisatie, kwaliteit en invulling van het onderwijsprogramma voor, onder andere, mijn dochter. Mijn verwachting wat ik bij kan dragen aan deze Medezeggenschapsraad is een combinatie van mijn bedrijfskundige kennis, oprechte interesse en gezond verstand. Samenvattend: ik heb er zin in!

 

 

 

Femmy Meenhorst

Mijn naam is Femmy Meenhorst en ik ben moeder van Floris (groep 7) en Femke (3 jaar). Samen met mijn man Peter Laheij wonen we sinds 2016 in Mookhoek op een paar kilometer van ’s Gravendeel, in een heerlijk rustige omgeving. In het dagelijks leven werk ik als kwaliteitsadviseur in het Albert Schweitzer ziekenhuis en ben ik tevens projectleider bij de regionale oncologie netwerken.

In mijn werk streef ik ernaar om processen te optimaliseren voor de best denkbare zorg voor onze patiënten. Voor de bouwsteen wil ik mij inzetten om het beste onderwijs voor onze kinderen te creëren. Daarom heb ik mij aangemeld om zitting te nemen in de medezeggenschapsraad. Kleine verbeteringen kunnen een groot verschil maken.

Heb je vragen over de MR of zit je ergens mee, schroom niet om contact op te nemen.

 

 

 

Mijn naam is Brenda Vliege de Heer, getrouwd met Mike, en moeder van twee prachtige dochters Fleur van 16 jaar oud leerling van de Bouwsteen en Maud van 8 jaar oud en leerling van groep 5a en sinds 2002 woonachtig in 's-Gravendeel.

In het dagelijks leven runnen Mike en ik een bedrijf wat in Nederland en België online is gespecialiseerd is in het leveren van verschillende producten die gebruikt worden binnen bedrijven, scholen, overheid, praktijken en of andere instellingen bedrijven op het gebied van kantoor, facilitair en magazijn.

 

Sinds vorige jaar ben ik toegetreden in de Mr van de Bouwsteen, zo kan ik bijdragen aan positieve ontwikkelingen van de school, mochten er vragen zijn omtrent zaken die de Mr aangaat dan kunt u mij altijd even aanspreken.

 

 

 

Ik ben Nienke Havelaar, getrouwd met Stefan en moeder van Jenno (groep 5a) en Minthe (groep 2). Ik ben werkzaam als beleidsadviseur binnen het fysiek domein bij een gemeente. Daarin ben ik betrokken bij de ontwikkeling van nieuwbouw projecten en zet ik mijn voor de ontwikkeling van ruimtelijk beleid. 
 
Sinds dit schooljaar neem ik deel aan de MR. Ik heb er zin in om me in te zetten voor de ontwikkeling van onze kinderen en een bijdrage te leveren aan het onderwijsbeleid. Mocht je vragen hebben, weet me dan te vinden. 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Namens het team:
Willy Koster

Annemarie Oskam

Ed Meerburg

Annemarie Otte