fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Vakleerkrachten gymnastiek

Regiekr8 is verantwoordelijk voor de uitvoering van het bewegingsonderwijs op CBS De Bouwsteen. Wij zetten ons dagelijks in om kinderen plezier te geven in het bewegen. 

Kinderen zijn altijd in beweging, bewegen geeft een lichamelijk effect en is ontzettend goed voor het brein. Onze docenten werken samen met uw kinderen aan het bevorderen van hun beweegvaardigheid. Een taak waar wij zorgvuldig en met passie dagelijks mee bezig zijn. 

Op deze wijze werkt CBS De Bouwsteen samen met Regiekr8 en Bres Accommodaties aan het kwalitatief invullen van de gymlessen. 

Meer informatie over Regiekr8 vindt u op www.regiekr8.nl. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen in de Hoeksche Waard? Kijk dan ook eens opwww.hoekschewaardactief.nl.   

 

Hoihoi!
Mijn naam is Bernice en ik werk als vakdocent LO bij Regiekr8.
Waarom ik gym geef is super simpel: het is het leukste vak dat er is. Kinderen in beweging krijgen en om daarbij op allerlei vlakken zichzelf te ontwikkelen vind ik fantastisch. Ik vind het belangrijk om samen met de kinderen tot een hoger niveau te komen.
Zelf turn ik nog een beetje, geef ik turntraining, geef ik bootcamp en zorg ik voor mijn gezin (man plus 2 kinderen) en dit alles in Puttershoek.