fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Vakleerkrachten gymnastiek

Regiekr8 is verantwoordelijk voor de uitvoering van het bewegingsonderwijs op CBS De Bouwsteen. Wij zetten ons dagelijks in om kinderen plezier te geven in het bewegen. 

Kinderen zijn altijd in beweging, bewegen geeft een lichamelijk effect en is ontzettend goed voor het brein. Onze docenten werken samen met uw kinderen aan het bevorderen van hun beweegvaardigheid. Een taak waar wij zorgvuldig en met passie dagelijks mee bezig zijn. 

Op deze wijze werkt CBS De Bouwsteen samen met Regiekr8 en Bres Accommodaties aan het kwalitatief invullen van de gymlessen. 

Meer informatie over Regiekr8 vindt u op www.regiekr8.nl. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen in de Hoeksche Waard? Kijk dan ook eens opwww.hoekschewaardactief.nl.   

Hoi!
Mijn naam is Dylan en ik werk als leraarondersteuner bij Regiekr8. Ik geef gymles omdat ik het super leuk vind om kinderen in beweging te krijgen en hun plezier en enthousiasme te zien tijdens de gymlessen. Zelf voetbal ik in Middelburg en ga ik af en toe naar de sportschool. Ik heb super veel zin in het nieuwe schooljaar om weer sportief met alle kinderen aan de slag te gaan!