fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Vakleerkrachten gymnastiek

Regiekr8 is verantwoordelijk voor de uitvoering van het bewegingsonderwijs op CBS De Bouwsteen. Wij zetten ons dagelijks in om kinderen plezier te geven in het bewegen. 

Kinderen zijn altijd in beweging, bewegen geeft een lichamelijk effect en is ontzettend goed voor het brein. Onze docenten werken samen met uw kinderen aan het bevorderen van hun beweegvaardigheid. Een taak waar wij zorgvuldig en met passie dagelijks mee bezig zijn. 

Op deze wijze werkt CBS De Bouwsteen samen met Regiekr8 en Bres Accommodaties aan het kwalitatief invullen van de gymlessen. 

Meer informatie over Regiekr8 vindt u op www.regiekr8.nl. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen in de Hoeksche Waard? Kijk dan ook eens opwww.hoekschewaardactief.nl.   

Hoi! Mijn naam is Bob en ik werk sinds het begin van dit schooljaar als
combinatiefunctionaris en LO vakdocent bij Regiekr8.
 
Mijn passie is om kinderen in beweging te krijgen. Sporten is namelijk heel
erg leuk en vooral heel goed voor je! Zelf ben ik ook sporter. Op mijn
korfbalvereniging speel ik zelf in het tweede team en ben ik coach van de
A1. Ook organiseer ik hier evenementen, zoals kampen, sportdagen en
feestjes.
 
Ik ben 24 jaar en geboren in Rotterdam. Sinds een half jaar woon ik samen met mijn vriendin in een mooi huisje in Capelle aan den IJssel. Na een hele dag inspanning land ik graag in een luie stoel op het balkon of op de bank.
 
Ik houd van grapjes en ik probeer mijn gymlessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken.

Mijn naam is Britt van Westen en ik ben 20 jaar. Vanaf begin dit schooljaar werk in bij Regiekr8. Sinds de zomer geef ik aan een aantal klassen van de Bouwsteen gymles. Als kind heb ik op de Bouwsteen gezeten en daarom vind ik het super leuk om nu gymles te mogen geven op jullie school.

Tijdens de eerste lessen heb ik genoten en hierdoor heb ik nog meer zin gekregen om de rest van het jaar te zorgen voor leuke, afwisselende en sportieve lessen, waarin kinderen met veel verschillende sporten kunnen kennismaken. 

Met volle energie ga ik me elke week inzetten om kinderen te motiveren en te enthousiasmeren om te gaan en blijven sporten!

Hallo! 

Ik ben Thomas Habraken en ik ben 25 jaar oud. Vorige week ben ik gestart als gymdocent hier op school voor de donderdag en maandag en vrijdag sta ik op de Meridiaan in Dordrecht. 

Ik ben opgegroeid in Raamsdonksveer, maar nu wonende met mijn vriendin in Uden. Na mijn diploma behaald te hebben aan de ALO, ben ik mijn master Bewegingswetenschappen gaan volgen op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast dat ik veel in de gymzaal sta, ben ik ook vaak te vinden op het voetbalveld bij UDI '19. Hier train ik de jongens Onder 15. 

Ik heb ontzettend veel zin om in ieder geval voor het komende jaar de gymlessen te geven op deze school, dus jullie zien mij waarschijnlijk nog wel ergens rondlopen!