fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
21
april

Bedankt voor het mooie afscheid!

Lieve allemaal,

Bijna 7 jaar geleden werd ik als directeur van De Bouwsteen benoemd. Jong, onervaren en van buiten het dorp/de Hoeksche Waard, zelfs uit Dordrecht.... Vanaff het allereerste moment, tijdens de sollicitatiegesprekken al, voelde ik me welkom en thuis. Met heel veel plezier en enthousiasme heb ik me ingezet voor het onderwijs op De Bouwsteen. Vanuit visie werken aan vernieuwend, eigentijds onderwijs, met oog voor ieder kind. Ik vond het belangrijk zichtbaar te zijn, laagdrempelig voor u als ouders en om problemen op te lossen, zodat er onder de beste omstandigheden dagelijks goed onderwijs gegeven kan worden. Samen met het team van De Bouwsteen heb ik me voor de volle 100% ingezet.

Dit afscheid wilde ik niet. Ik wil niet stoppen als directeur van De Bouwsteen omdat ik ziek ben en werken nog steeds niet kan. Maar het was het beste afscheid wat ik me kon wensen in deze omstandigheden.

Vorige week had ik een filmpje gemaakt voor de kinderen, waarin ik geprobeerd heb aan hen uit te leggen waarom ik moet stoppen. Vanmiddag was het zover. In 5 groepen kwamen de kinderen buiten in het zonnetje langs: de groepen 8, 7, de kleuters, 3&4 en 4/5, 5 & 6.

Ze zongen een prachtig lied, spraken me toe met lieve woorden en verwende me met prachtige cadeaus en een hele berg kaartjes vol met lieve woorden van u als ouders en kinderen.

Heel, heel erg bedankt. Wie weet is het in de toekomst voor mij nog eens mogelijk om naar een activiteit van school of in het dorp te komen. 

Liefs, 

Renate Vliet