fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
12
september

Schoolreisje groep 1-8

Het team van De Bouwsteen had zich wederom gebogen over de landelijke oproep tot staking. 
We hebben onze lesgevende taken neergelegd op 12 september om met de hele school op schoolreis te gaan! Tevens een goede manier om aan de groepsvorming te werken zo aan het begin van het schooljaar!
De groepen 1 en 2 zijn met een dubbeldekker naar 'De Belhamel' geweest, waar zij heerlijk konden ravotten in het indoor speelparadijs. Tussendoor kregen ze ook nog eens frietjes, een heus feestje!
De groepen 2/3 t/m 5 zijn in 4 bussen naar 'Plaswijckpark' geweest. Het weer zat niet echt mee helaas, maar uiteindelijk hebben ze het ontzettend leuk gehad!
De groepen 6 en 7 gingen deze keer eens niet naar een pretpark, maar naar de Merwehal, die bijna alleen voor ons was en waarbij de kinderen (met hun eigen klas) konden bowlen, 'glow in the dark' midgetgolfen en spelen in het binnenspeelparadijs. Ondertussen nog lekker patat met een snack gegeten, dus al met al een heerlijke dag gehad!
En ook de groepen 8 hadden een topdag: zij gingen naar 'De Efteling!'

Gelukkig is het vertrek in twee tijdvakken vanaf sportpark 'De Trekdam' goed verlopen, dankzij de ouderraad die het verkeer in deze vroegte goed heeft geregeld! Bedankt daarvoor!