fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
23
september

Beslisboom verkouden kinderen

Is uw kind verkouden en twijfelt u of hij/zij naar school kan? Op de foto vindt u de beslisboom!

Op 18 september 2020 heeft de overheid besloten om de regels voor neusverkouden kinderen van 7 t/m 12 jaar gelijk te trekken aan de regels voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Er is daarom nog maar één beslisboom.  In deze nieuwe versie zijn ook weer een aantal verbeteringen doorgevoerd. 

De uitkomst van de beslisboom geldt niet voor broertjes en/of zusjes. Voor ieder kind moet de boom apart doorlopen worden. Kinderen die NEUSverkouden zijn, mogen naar school. Kinderen met alle andere bij Covid passende verschijnselen blijven thuis. Dat geldt ook voor kinderen die niet een beetje, maar flink verkouden zijn...

U vindt de beslisboom in de bijlage. Wilt u bij twijfel deze gebruiken om te beslissen of uw kind wel of niet naar school kan? Uiteraard meldt u uw kind dan ziek op school. 

Wanneer de klachten bij uw zoon of dochter in de loop van de dag zich ontwikkelen, zullen wij op school ook de beslisboom gebruiken. Mocht het nodig zijn dat uw zoon/dochter naar huis gaat, dan wordt u gebeld en moet uw zoon/dochter zo snel mogelijk opgehaald worden.