fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Kleuterinstuif

Aanmelden voor de kleuterinstuif

* Velden met zijn verplicht


Het doel van de kleuterinstuifochtend is dat we peuters laten kennismaken met De Bouwsteen!
De kinderen vanaf 3 jaar kunnen aangemeld worden om een kijkje te nemen in de kleutergroepen en als je jonger bent, dan ben je welkom om te komen spelen in het speellokaal (hiervoor hoef je niet aangemeld te worden)!
Aan het eind van de ochtend, of tijdens de eerste geplande rondleiding, krijgen de kinderen een Bouwsteen tas gevuld met een dossiermap. De dossiermap hebben we dit jaar vernieuwd en ook de flyer, het inschrijfformulier en het rooster hebben een update gehad, passend bij onze school! Om de kinderen een extraatje te geven zit er een kleurplaat en een klein doosje met kleurpotloden in.
De eerste kleuterinstuif van het jaar vond plaats op dinsdag 3 oktober. Tijdens deze ochtend waren er 6 kinderen aangemeld. In het speellokaal hingen de slingers op, stonden er banken klaar om op te zitten en er lagen 3 kleden met daarop verschillende spellen. De kinderen konden eerst nog even spelen voordat juf Patricia de kinderen (en hun ouders) welkom heette, dit nam de spanning bij de kinderen al een beetje weg.
Vervolgens werden zij verdeeld over de kleuterklassen en hebben ze 2 uur mee mogen draaien.
Het was een geslaagde ochtend en op deze manier voor herhaling vatbaar!

Via dit formulier kunt u uw kind aanmelden voor de volgende kleuterinstuif. Wij vragen hier enkel om de basisinformatie van uw kind. Als u uw zoon of dochter hebt opgegeven voor de kleuterinstuif, dan ontvangt u vóór de kleuterinstuif een mail met de praktische informatie voor die dag. 

Groet,

De kleuterinstuif-commissie

Data van de 'kleuterinstuif' 2023-2024:

Dinsdag 3 oktober 2023

Donderdag 25 januari 2024

Woensdag 20 maart 2024

Maandag 10 juni 2024